Scoala, pian si o bicicleta. La Multi Ani!

Prima zi de scoala e deja amintire. Prima saptamana de scoala e tot cam la fel. Suntem in a doua saptamana si scolarita mea de clasa I se comporta ca si cand scoala ar fi 'locul ei de munca' dintotdeauna.


Ieri a avut prima ora de pian si nu a fost chiar atat de simplu sau amuzant cum credea ea, dar nici plictisitor. De ieri exerseaza intr-una pozitia la pian (coate, degete, spate etc) si numara timpii. Pozitia nu o deranjeaza defel (spatele drept, coatele ridicate) pentru ca i se pare eleganta, de printesa. Dar numaratoarea timpilor parca nu e cel mai amuzant lucru din lume. Persevereaza totusi. Si asteapta cu placere ora urmatoare, cand va repeta doimile si patrimile, notele intregi si pauzele. Cu coatele ridicate si spatele drept, bineinteles.

Pana acum a reusit sa aiba in ghiozdan tot ce i-a cerut invatatoarea, in fiecare zi. Si se ocupa singura de ghiozdan. Este rezultatul activitatilor extrascolare practicate de-a lungul anilor de gradinita. Clubul de engleza BRENDA a fost ideea ei. Se pare ca nu isi poate inchipui viata ei fara activitati si copii multi in jur.

Traverseaza o saptamana tare aglomerata: a doua saptamana de scoala, prima saptamana in care invatatoarea nu mai accepta sa isi uite rechizitele, prima saptamana la scoala de muzica si - cel mai important - ziua ei! Joi, 23 septembrie, implineste 7 ani! Accepta urarile tuturor, asa ca nu va sfiiti sa o felicitati. Nici cadouri nu refuza. Cel mai asteptat este cadoul care va veni in weekend: o bicicleta noua. 


www.englezapentrucopiiepc.blogspot.com
www.clubbrendastefanescu.blogspot.com
www.brendamagazine.blogspot.com
http://www.youtube.com/user/brendastefanescu

Comments

Popular Posts