1 IUNIE ... cu dragoste

Azi e destul de innorat, dar maine este totusi 1 IUNIE. Daca ne luam dupa vreme ... parca nu ne-am apropia de vara. Dar nu ne ghidam dupa vreme, ci dupa nerabdarea cu care asteapta copiii ziua lor. Asa ca ... sa fie clar: maine este 1 IUNIE! Indiferent de vreme, trebuie sa schimbam registrul: bucuria trebuie sa fie cuvantul de ordine.

Va propun ceva - de fapt este o invitatie: Adapostul de cai Tei Toboc organizeaza maine, 1 iunie, incepand cu ora 11 un spectacol ecvestru dedicat Zilei Copilului: demonstratii de scrima, dresaj de cai, sarituri peste obstacole, acrobatie calare, teatru ecvestru, plimbari cu calul sau trasurica. Spectacolul se va incheia cu un concert rock sustinut de Lulu Cerveni si trupa Rock Incorporation.



Papusile si masinutele sunt cadouri grozave, dar oferite atat de des incat s-au banalizat in ochii copiilor. O zi petrecuta in aer liber, acasa la caii din adapostul Tei Toboc este cu siguranta mult mai placuta si utila. Copiii vor fi interesati si de povestile calutilor din adapost: http://www.cai-abandonati.ro/ si vor fi curiosi sa afle povestile Doinitei, a lui Mercedes, a lui Decebal si Traian sau a Natashei.

Caii isi asteapta deja cu nerabdare spectatorii si vor darui copiilor maine un tip de dragoste cu care putini dintre micutii nostri mai sunt obisnuiti: micii cetateni 100% urbani au indemanarea necesara manevrarii telefonului mobil sau computerului, PSP-ului sau consolei, dar nu mai au delicatetea de a mangaia. Ochii multora dintre copii sunt obisnuiti cu imaginile (prea) viu colorate, care se desfasoara cu violenta pe ecran, dar nu si cu maiestuozitatea si gratia cailor. Haideti, asadar, sa le oferim de ziua lor: dragoste, eleganta, caldura.

Ne vedem la adapostul de cai!


Comments

Popular Posts